Sajnos nem jó értelemben.
Brzalmas ami akkor volt. Még mindig szar.
Vajonisten' hol tartanék most, ha akkor helyesen döntök. Bizony bizony, helyes döntés lett volna elengednem, ezt nem tagadom. Nem tökéletes a kapcsolatunk. Közel sem. Bár lehet hogy ezt csak most, ebben a hónapban gondolo így. Az április a világ legsötétebb hónapja számomra. Mindig szerettem... jött a jóidő, egyre közelebb került a nyár, de most nem.
Pláne nem ez a hét... A kritikus nap már megvolt. Viszont még mindig eszembe jut, az összes pici részlete. Najó, ez nem teljesen igaz, halványul a dolog. A szavakat elfelejtettem, a mondatok nagy részét. De a tömör lényeget nem, és soha sem fogom.
Még mindig figyelemmel kísérem azt a nőt... Majdnem lett egy rajongója. Gyűlölöm, és foglalkozok vele, még egy év után is. Csak reménykedni tudok benne, hogy szarul megy neki.  Ez csak annyit jelent, hogy ő nyert
Undorító hozzáállás részemről, hiszen nem csak ő a hibás. Nem csak őt utálom érte... Nem csak őt.

Ha akkor másképp végződött volna, valószínűleg most nem családiházak után kutatnék, biztos hogy nem. Valószínűleg nem is tervezném hogy elköltözök. Talán Hetényben sem maradnék, vagy az országban sem.

kár ezen rágódni, de azért akartam nyomot hagyni. Nyomot hogy nem felejtek, és nem is fogok.
A megbocsájtás... Na az már más kérdés. Megbocsájtottam. Nehezen, de igen. Bárki aki azt hiszi hogy ez olyan könnyű dolog, hatalmasat téved.
Hiába tűnik úgy, hogy a "veszély" teljesen elhárult, soha nem foom elfogadni. A baj lehetősége mindig fent áll, soha semmi nem lesz sziklaszilárd.
Csak a gondolatok. A sajátjaimat is mérgezem. Minnéltöbbet gondolkozok a dolgon, annál roszabb.

Mégis ifényt tartok rá, hogy kinyavajoghassam magam. Mindenki megérdemli, hogy valahova kidobhassa a szemetet.
Saját magam lelki szemetese vagyok kb. :D
Rám senki nem féltékeny, én vagyok féltékeny az egész világra. Ameddig ezzel foglalkozok, ez nem is fog változni.Összegzéként annyira azért mégsem alakul szarul a élet. Mindaddig jól megy, ameddig a napos oldalát nézem. Talán most ez a hónap kicsot zaklatottabb lesz, aztán megint elfelejtem, és a következő április ismét olyan sötét lesz. Talán idővel mindig egy árnyalattal kivilágosodik a dolog.