A vasárnapok soha nem egyszerűek munka szempontjából. De végülis elment. 
Maga a részleg katasztrófa volt, meg még lesz is, de tekintve hogy milyen progresszióink vanak, nem vagyok olyan ideges mint szoktam lenni.
Reggel megvolt a részlegkör is Zsoltival. Dagad a májam :D Baromi király vagyok. Remélem visszajelzésben is feétűnik majd. Bár szerintem biztos, majd teszek róla hogy így legyen :D
Szegény Spani még mindig nem jött. De nem is olyan nagy baj. Jót fog tenni eki egy kis pihenés.
Nekem is elférne már, persze nekem nincs ilyen indokom mint neki. Ne is legyen. Attól függetlenül fáradok, nem kicsit. Ez a mai kis pesti kiruccanás sem hiányzik. 
Elmegy majd vele az egész napom, de nyilván ezt senki nem kérdezi, senkit nem érdekel. Évi pár alkalom végülis nem a világ. Még az is lehet hogy jó lesz ez az egész amit kitaláltak. A céges bulik is egész jók voltak, az esélye megvan természetesen ennek is. Biztos ami tuti, kajával várnak minket kapásból :D Ez már önmagában is poztiív számomra. Lesz ebéd meg vacsora is, szóval teljesen korrekt. 

Valaki viszont nagyon fog nekem hiányozni. Amióta együtt lakunk, még nem kellett több időt külön töltenünk, mint egy munkaidőnyi napom. Most ez kicsit kibővül egy plusz pesti körrel. Ha megint olyan borzalmas sofőrt kapunk aki négy óra alatt keveredik fel  Pestre, akkor lehet hogy sokkal több is lesz :D
Úgy várom majd hogy hazaérjek hozzá :)
Itt akkor ráis kanyarodtam lényegében az életem másik meghatározó elemére, a szerelmemre.
Furcsa volt ez a medálos dolog. Nem veszem a szívemre, de tekintve hogy egyszer már elmesélte, zokon vettem kicsit hogy most aztmondta hagyjuk.
Nyilván nincs jogom firtatni, amit nem szeretne nem kell elmondani, csak ha anno megosztotta már velem, (mert ez biztos, különben nem kérdezte hogy emlékeznék-e rá ) így kicsit fájt. Sebaj, ez legyen a legnagyobb gondom.
Most nem volt komolyann összezördülés, vagy féltékenység. Megy ez ha akarom. Tudok án viselkedni na :D
Talán amit a szívemre vettem az hogy mindig rámszól hogy lány létemre hogy beszélek.
Tudom hogy  nem erény, de nem könnyű csak úgy leszokni. Alapvetően nem is káromkodok annyira brutális módon, csak néha éppen amikor eszébejut gondol egyet és rámszól, nem pedig minden egyes alkalommal amikor kiszalad valami csúnya.
Nem értem teljesen, de irritál :D 
A dohányzásból rendben, engedek, de az hogy a saját kis magánszférámban nem beszélhetek úy ahogy éppen kijön, az már zavar.
Társaságban igen is tudom kontrolálni, illetve a munkahelyemen is. Viszont hogy otthon, ahol tényleg elengedheti magát az ember, ott nyilván ne, fogom annyira megválogatnia a szavaim. :D Nem egy komoly dolog, legalábbis még nem voltak belőle nagyobb problémák, remélhetőleg nem is lesz. Nem akarom hogy ez is egy elvárás legyen, mint az hogy leszoktam a dohányzásról.
Fuh tök kemény :D Kapásból azt írtam hogy leszoktam :D Pedig még annyira nem régóta, és még mindig csak a napokkal haladok :D De nembaj, e most tök jól jött ki. Egyszer majd jót mosolygok rajta ha visszaolvasom. Tuti érteni fogom :D Vagyis bízom benne.

 

Éjszakai műzli, meg videózás.
Olyan hihetetlen, hogy bármit csinálok vele, boldog vagyok.
Annyira jó most minden

Kezdek álmos lenni, és innentől kezdvejött el az az időszak, amikor nem szabadna elaludnom, mert lehet késés lesz a vége :D 
4:30-asindulás... valami nagyonjó :D Nem tudom, hogy ezt pl Hetényből hogy oldom meg, nagyjából sehogy. Valakinél bent kellett volna aludnom. Max Andinál, de akkor is. Nem szeretek senkinél ott aludni. Én otthon szeretek aludni.
Most mondjuk semmi gáz, reggel 4:15-kor lecsattogok az áruház elé, 25-re ott vagyok, és minden király :D 
Igazából még el em fogunk indulni, de már azt fogom várni hogy hazafelé aludhassak a buszon :D Aztán szipi szupi, két nap pihenő nap :D
Van betervezve pár dolog, még azt kéne faszán beütemezni hogy mindenre maradjon elég idő.
Ez viszont már a holnap problémája.