Egyedül a konyhában teával, zenével, és a laptopommal. Ezt annyiszor elképzeltem :)
Mondjuk eddig az ábrándokban nem volt szó arról, hogy életem szerelme éppen a másik szobában szuszog, de most még is így van.Úgy képzeltem el, hogy egyedül, vagy egy barátnőmmel lakok majd :D 
Egyáltalán nem bánom ami azt illeti.
Most valami hihetetlen idilli pillanatot élek meg. Ha egy icipicivel nagyobb ablakom lehetne terasszal na akkor lenne fullos igazán :)
Az idő is tökéletes. Nem hideg, és nem meleg. Pont kellemes.
Főzök, és az ég világon nem csesztet senki hogy mit hogyan és miért csinálok.
Vissza is mehetnék a szobába a laptoppal, de nem akarok. Jól érzem most itt magam :)
Annyira jó most minden. Szeretem hogy annak ellenére hogy együtt élek a szerelmemmel, neki is megvan a maga kis privát szférája, és nekem is.
Most nem zavar semmi az ég világon. Szeretek vele lenni. Hiányzik ha nem vagyok itthon.
Boldog vagyok :) Régóta először, és most úgy igazán.
Ma is megvolt a kellő kis kikapcsolódás közösen. Heti fallabda :D  Szeretem hogy ilyen kis kitartó :) Nem gondoltam volna hogy így lesz, és így van. Túl tökéletes, hogy elhigyjem ezt az egészet, pedig lassan megy. :)
Kriszti húslevest főz :D Hihetetlen. Soha nem gondoltam volna hog valaha így lesz. Pedig most így van :D Semmit nem akartam eddig elhinni XD  Úgy tűnik minden napra van egy kifejezés amit hatványozottan használok :D Na mindegy, elkalandoztam.
Az se érdekel, hogy város, az se érdekel hogy gyerekek visítanak az ablak alatt. A zene kompenzál mindent :D
És jó most picit egyedül lenni.

VLOG.

Igazából ez is megvan. :D Nem gondoltam volna (igen ezt sem XD ez a mai a mit nem gondolt volna Kriszti nap) hogy valaha youtube videózás lesz, pedig most az van.
Vele természetesen ez is jó :D Ez is közös.
Jött egy érdekesebb komment is, hogy kíváncsiak a véleményemre. :D Nem rossz alapvetően a felvetés. Bár nem egészen egyezik a mi helyzetünkkel.
Talán fogok részletesebben is beszélni a dologról. Mondjuk nem terveztem hogy szerves része leszek ennek az egész videózásnak, úgy gondoltam hogy talán néha néha belefér egy kevés beszélgetés, meg ami közbe jött ötlet hogy filmeket vesézzünk ki.
No, de mi is ez a téma... annyira nem áll messze, lényegében az életem legfontosabb részéről beszélük XD
Miért választottam egy "értelmes 3D grafikust, a mostani focisták meg nyomik meg ilyenek helyett"
Az idézet nem pontos, nem akartam ctrl+c ctrl+v-zni, de a lényeg talán ez.
Az a baj a mai emberekkel, hogy nincsenek tisztában azzal, hogy alapvetően miről szól egy párkapcsolat, vagy hogy milyen egy párkapcsolat.
Az emberek saját magukat sem ismerik teljesen. Nem tudják milyen emberek valójában, ebből kifolyólag azt sem tudják milyen lenne, ha meglenne számukra a másik felük.
Elég mélyen kezdtem talán bele ebbe a problémába, de nem is baj.
Egyik munkatársam tökéletesen vélekedik erről, Bár ő a szélsőségesebb oldalát képviseli a dolognak. Neki egyáltalán nincs barátnője jelenleg, és nem is akar. Addig legalábbis semmiképpen nem, ameddig nem tudja egyedül is ugyanazt a boldogságot, és teljes értékű életet prezenetálni magának egyedül is.
Ebben végülis van valami. Ha egyedül is boldog az ember, és úgy érzi hogy teljes életet él, nyilván kevesebb problémával rendelkezik, nyugodtabb az élete, és boldogabb kapcsolatot tud majd teremteni. Legalábbis én ebbe abszolút látok fanáziát.
Nekem mondjuk ez nem volt lehetőség... Keveset voltam egyedül életembe. Legalábbis névlegesen mindig volt egy kapcsolatom, de teljesnek sose éreztem az egészet. Most az. Abszolút boldog vagyok. Nekem speciel kellett hozzá Ő, de attól függetlenül amit most érzek, az valami hihetetlen jó. Nem tudom leírni mennyire vagyok boldog.
És mennyi személyiségváltozáson megyek, illetve mentem keresztül az elmúlt hónapba ennek kapcsán. Egyszer talán ezt is levésem, de most nem ezen a vonalon indultam el.
A tökéletes párkapcsolat megtalálása.
KELL
a közös... Az ellentétek lehet vonzák egymást, de nem a szerelemben. Igen is két ember akkor lesz a legboldogabb, ha sok a közös bennük. Nem csak az érdeklődésüket tekintve, hanem a személyiségüket tekintve.
Kell hogy hasoníltson az a két ember.
Mi hasonlítunk :) Nem is kicsit. 5 évvel ezelőtt is, és most sem volz kérdés. A döntés volt nehezebb, de azóta megszületett. Együtt. :)
A lányok alapvetően nem félnek a kockáktól, mint a tűztől, mindössze kevés az a lány, akinek ehez passzol az érdeklődési köre.
Sokan elkönyvelik hogy kockák , sok időt töltenek a gép előtt, és a lányok legnagyobb öngólja többnyire a hiúság. Ha sok időt van gép előtt, akkor sok idő megy a lecsóba. Holott ez szerintem mással is így van :D Ha belegondolok egy gyúrós csávó esetébe, aki rendszeresen eljár edzeni, akkor ott is rengeteg együtt töltött idő megy a levesbe, VISZONT kurvára kompenzálja a külseje.
Itt bejött az egó. Itt már annyira nem baj hogy az együtt töltött idő milyen minségű, vagy hogy van-e egyáltalán ilyen. De ez bármlilyen mások hoibbnál így van.
Sajnos ennek van valamiért egy negatív hangvétele, hogy kocka. Nem tudom megmondani hogy miért.
Személyszerint engem nem zavar. Ja, és persze hoy nem zavar, mert a párom nem kocka. :) Mindössze dolgozik. Ezért jön a pénz, amiből megélhet.

Hogyan is képzelek el egy kockát.

Szerintem ezt az ember kinövi. Ez a kockaság szerintem ott bezárul, amikor az ember rájön hogy igen is kell a pénz a megélhetéshez, és dolgozni kell.
Amikor már nem az az első, hogy suliból hazaérve táskát lebaszva már nyomja be a gépet hogy minnél hamarabb induljon a játék, hanem melóból hazaérve, inkább  eldől, mert látástól mikulásig dolgozik.
Szerintem annak itt vége van, de persze ez nem teljesen így van. Biztosan  vannak olyan nem önnálló ámbár dolgozó emberek akik munka után bizony leülnek billentyűzetet csattogtatni, kaja van mert anya főzött, hiába 40 éves nyilván még mindig kap enni a kicsi fia, így van idő játékra. :D
Nos, valahogy így képzelem el.
Nincs baj a számítógépes játékokkal, ha az ember megtalálja a helyét és az idejét. Ha nem az együtt töltött idő minőségének rovására megy, ám legyen :)
Kevés az olyan lány aki mondjuk játszik, de személyiségben és külsőleg is összeférhet emberekkel. Nyilván mindenkinek megvan az elképzelése arról hogy milyen párja lesz. Minél töb ilyen kritérium van, annál inkább szűkül a kör. Nyilván nem lehetetlen, csak nehéz.
Nos, ennek kapcsán ennyi. Én megtaláltam életem szerelmét akivel boldog vagyok :)


Tegnap volt egy csomó minden, ami eszembe jutott, és tök leírtam volna, mégis elfelejtettem az összeset :S
Pont azért kezdtem el ezt az egészet, hogy minden olyasmi ami picit is fontosabb, vagy szöget üt a fejembe, az megmaradjon, és jó legyen visszaolvasni :D
Na, ez így pont nem valósul meg :D Pedig annyira fáradtnak sem mondanám magamat. Tegnap is pihenőnapom volt. és egész nyugis volt, nem fáradtam el kifejezettebben. Bár a buszozás le szokott szívni, de még azt sem tudom elmondani igazán hogy amiatt lett volna, mert nem.
Zenét hallgattam meg nézelődtem. Nem volt rossz otthon, de különösebben hiányozni sem hiányzott az egész. Csak egy kötelező kör volt gyakorlatilag.
Kíváncsi lennék nekik milyen... Lehet nekik is olyan mint nekem.
Törpe viszont nagyon hiányzik... Manó is :)
Mindig volt valami körülöttem amit tudtam babajgatni.  Berhidába ezt szeretem a legjobban, a sok kutyát :D
Kb egy megvalósult álom lenne életem végéig ilyen kis pici dögöket szeretgetni.
Remélem ha legközelebb megyünk azért még lesznek kiskutyák.