deal or no deal

Valahogy csak sikerült helyrerakni ezt a karácsony dolgot,ám ez nem azt jelenti hogy nem lett elbaszva az egész... El lett, de még kerekíthetünk belőle egy elfogadhatót.
Még mindig szomorú,meg mérges vagyok miatta, de tényleg nem veszekedhetek vele ennyit.
Csak mérgezi az én jókedvem, meg az övét is. Én lehet hogy elvegetálok ígyis, de ő nem biztos.
Jókedv. Nem tudom mikor áll helyre.
Sokmindent csinálnék, aztán mégse.
Semmihez nincs türelmem egyszerűen. Mostanság a max is csak felbasz. Nem megy  ez nekem, tök feleslegesen erőlködök azért hogy imponáljak neki.
Semminek nem látom értelmét kb.
Lehet Deca miatt vagyok ideges, nemtudom.
Tényleg nem tudom :D Kb semmit nem tudok. Ez a leginkább jellemző most rám. A semmi.
Várom a karácsonyt, aztán nem tudom... annyira mégse. Várom az ajándékozást, de nem akarok semmi felhajtást. NEm az ajándékokról szól, hanem arrol a hangulatról amit az megteremt, ergo nem fogom elcipelni az összes ajcsit berhidára meg vissza. Esélytelen :D Ahány ház biztos annyi szokás, de én ezt nem csinálom. :D
Lehet karácsonykor helyreáll a kedv.
Bízom benne. Főleg ha Nyuszpók örül az ajádékoknak. Ha nem akkor tényleg szar karácsony lesz.


 

Akarok szaladni, én is énekelni.

Pont egy ilyen estére volt szükségem. :) Lehet amúgy csúnyán hangzik, de igénylem a magányt. Furcsa... :D Nem, inkább vicces :D Most vagyok a legboldogabb egész életemben, mégis ezt gondolom.

Most a magányt azalatt értem, hogy valami felhőtleg boldogságot érzek amiatt, hogy egyedül vagyok,  Szabó Balázs Bandáját hallgatok, és itt fekszik mellettem életem értelme :)

 

 

Féltékenység. Meg oldódik, tudom :) Bár most ez kicsit erős volt tőle, éreztem az élét ami aztilleti, de megoldódik.  Szeretem nagyon, és tudom hogy ő is engem. A fő, hogy ezt mindig észben tartsam.
Nem könnyű, és én sokkal elviselhetetlenebb vagyok e téren, ezt bármikor aláírom. Próbálok megbarátkozni a dologgal, hogy igenis népszerű abban amit csinál, és ezt fokozni is szeretné. Megpróbálok megbékélni ezzel a festős rajzolós dologgal. Bár igazából csak magammal kéne megbékélnem igazából, és akkor nem zavarna a "művészpornó" :D Mondjuk ezt fenntartom, hogy ilye jellegű képeket nem akarok, se rólam, másról meg végképp nem. De talán abba nem halok bele ha portrékat rajzol.
Ilyenkor mindig nehezebb egy kicsit a szívemnek.
Ilyenkor kicsit úgy érzem kitaszítom belőle. Pedig ő az akinek abszolút bérelt helye van egy jóideje, és ez így is marad.

Tudom hogy megoldódik. :) Tennem kell érte, mert most ő a legfontosabb. Idővel majd úgyis megnyugszom, tudom magaml. Pár hónap és helyreáll.

 

Bármilyen problémák is vannak, én  nagyon boldog vagyok. :) Nem tudom leírni mennyire szerelmes hangulat van most :D Még mindig itt vannak a pillangók, még mindig hiányzik amikor elköszön. Még mindig emlékszem milyen is volt amikor sok év után újra megölelt és megcsókolt. Ez életem egy olyan momentuma amit igazából még ötven év múlva is maradéktalanul feltudok majd idézni :D
És hagyom, hogy nézd, nézd, nézd és nem fér már semmi

közénk,

a kezem s kezed közé,

a kezem s kezed közé....