Végre itt  a jól megérdemelt pihenőnapom. Ráadásul egymás után kettő. Már kissé hiányoltam a piehnést, de ma minden szempontból tökéletes volt. Aludtam is egyet délután, meg nem tudom mondani mikor tettem utoljára ilyesmit :D

Az életünk szép. Holnap bizony megint mozoghatok kicsit. Mostanság nem sportoltam semmit :S talán egy hónapja mentem utoljára bringázni. Azt is valahogy vissza kell szereznem :D Vagyis nem visszaszereznem, hanem csak szimplán behozni Pécsre. Fallabdázni sem mentem már egy ideje, lényegében idő, éspartner hinyában :) Most hogy a partner megvan, az idő már a legkevesebb. Sőt, eddig talán pont ezért nem is volt eddig időm. Most a boldogságomra is több jut :)

 

Meglepően egész jó itt pécsen lakni. Fenntartásaim voltak, de alapvetően jó. Boldog vagyok. A kettőnk életvitele még nem állt be 100%-osan, de nyilván ennek idő is kell.
Ez alatt most igazából a munka részét értem. Még nem igazán normalizálódott az, hogy este aludjon és nappal dolgozzon, de szép lassan majd helyrerakjuk. A lényeg hogy jól menjen a szekér. Most talán kicsit labilisabb munka terén. Sokszor van szar kedve miatta. Remélem ez is csak valami időszakos dolog. A mellékelt ábra azt mutatja nem lesz baj, ügyes, nekem talán a legügyesebb is :) Eléghatározott hogy rendberakja a dolgait, és bízom benne hogy ez így is marad.

 

Nézzük mi a helyzet a kedvenc kis munkámmal.
Kellet egy összeveszés, eg kicsit élesebbhangvételű email, de most úgy tűnik téyleg jót is tett. Nagyon szépen együttműködnek a többiek, és ettől bldog vagyok.  Az utóbbi időben picit jobban próbálok odafigyelni a többiek koordinálására. Ez is egy út amin el kell indulni ha azt akarom hogy később nekem is legyen csapatom. Már pedig akarom ;)
Eddig minden szépen halad. A személyiségem szépen fog idomulni a dologhoz. Jelenleg nem érzem úgy hogy főnökösködnék, viszont a véleményemre adnak, nem is keveset, és emberileg is rendben megvagyunk.
Ha eljön az ideje borzalmasan nehéz lesz megválnom tőlük.... A furcsa hogy az a tapasztalat, hogy mindenki általában hazafelé orientálódik. Itt van a Zita példája is, hazamegy csabára.... Máté Budaörs és Sopron kitérővel, de hazajött Pécsre, és még rengeteg számomra ismeretlen ember is, akiket maximum egy emailben tett említésről "ismerem" Ez kicsit talán aggasztó. Mi lesz ha majd egyszer én is haza akarok jönni Pécsre. Most még nem érzem annyira azt hogy szorulna a hurok, de el fog jönni elég hamar.
Félek hogy nem tudom majd Veszprémet úgy szeretni. Bár ebben 100%-osan biztos sem lehetek.... Veszprém már akkor is vonzott iskola szempontjából, amikor még nem ismertem meg a nagybetűs Őt. Most hogy ismerem persze mégtöbb dolog ami miatt szimpatikus volt az elmúlt időben :D
Viszont nagyon szeretem Pécset, és most itt vagyunk ketten. Igazából vágyom messzebb, egy új áruház nyitása persze hogy felvillanyoz. De szeretem Pécset is. Persze egyszerre két helyen nem lehetek.
Marad minden, úgy kell alakulnia ahogy azt most elterveztük. :)
Bldog vagyok, és ehez nekem csak ő kell. Az hogy hol, az már mindegy.
Furcsa érzés volt olyan boldognak látni amikor Berhidán voltunk. Valami baromi boldognak tűnt. Ennyire nem szoktam látni rajta. :)
Bár biztos hozzátesz az hogy mennyi pálinka is volt benne, de amúgy vicces volt, és tetszett így is :D
Pécsen viszont nem ez van, ami talán egy icipicit aggasztó, de lehet hogy csak én kombinálom túl a dolgot.
Igyekszem nem túl agyalni adolgokat, , de ez persze nyilván elkerülhetetlen :D
Semmi baj, a lényeg hogy most minden szép, és ami a legjobb hogy soha nem voltam, és biztos vagyok benne hogy nem is leszek mégegyszer ennyire szerelmes mint most.

Nekem csak ő kell