Nem lehet

Ami igazán nyomaszt, azt nem lehet csak úgy kitörölni. :'(

Aha

Sajna nem csattanok ki a jó kedvtől. Pláne hogy jó mélyre le kell súlykolnom minden gonosz világuralomra törő gondolatom. Inkább lenne ez. De nem... Ez a múltkori kis incidens tényleg nagyon fájt... Ennyire még soha nem utasítottak vissza mint most. És természetesen mint az esetek többségében amikor baromságot követ el, nem gondol bele hogy fordítva milyen lenne. Őt is rosszul érintené. De szokás szerint leszarja mert miért is ne... nem foglalkozik azzal amiben megállapodtunk, még amikor összejöttünk. Én tisztáztam hogy velem elég nehéz, nem vagyok egyszerű eset, de persze megoldható hogy tökéletesen megférjünk egymás mellett.... Nem elég hogy keményen érintett amikor láttam azokat a rohadt köcsög mocskos szájbakúrt fényképeket... Mindenkivel volt egy halom képe, mindenkivel boldogvolt, mindenki másnak képes volt egy kurva csókot adni, mindenki máshoz kurvára odatudott bújni... Jó végülis fél év alatt csak csak mi is összeszültünk ilyen kibaszott fényképeket, de milyen áron már megint :( 2x is ÉN szóltam hogy csináljunk és nem Ő. Ha ez mind nem elég, barátnője létére, akit elméletileg mindennél és mindenkinél jobban szeret, nem tudom felizgatni szexuálisan. kurva jó pont volt.... Aztán még ő háborodik fel. Kb mintha meg akartam volna erőszakolni. Nem tudom hogy az fáj jobban ha csalódsz, vagy az ha nem engedik hogy szeressd az embert, de ez mindkettő volt és ráadásul telitalálatba. Persze az összes barátnője sokkal szebb volt mint én... (bíró kibaszott rohadék krisztinát leszámítva - önbecsülésem egy parányi még van.) Gondolom velük nem volt ilyen kibaszott ptoblémája :'( :'( :'( Olyan mintha én udvarolnék neki. Sőt nem csak olyan, hanem AZ. Kikúrt módon szomorú vagyok, és nehéz elsiklani felette, de muszáj, anélkül nem lesz változás pozitív irányba.
Soha nem mondta hogy velem a legjobb a szex, legalábbis csak akkor, ha én mondtam, és volt esélye konrtázni. valószínűleg ez azért van mert nem így érzi. Szeretem az őszinte embereket, de ő nem az. Szatnik rohadt buzi legalább megmondta anno hogy a top 3-ba beleférek. Mindenesetre ezt még mindig többre tartom mint a kertelést és a mellébeszélést. Igazam volt akkor amikor kijelentettem hogy ah egyszer megteszi, megteszi mégegyszer. Nem lepődtem meg mondjuk hogy sorra derültek ki a buziságok :'( :'( :'( Sajnos egy része tapasztalat.... ha egyszer hazudsz tudatosan, onnantól kezdbe borul a buli :(  Tisztában vagyok mindennel. nem vagyok rá büszke, de most igazából jól jön. Emberismeretből szépen kezdem magam felfejleszteni, még ha a saját faszságaimból is, de ebből tanultam szerintem a legtöbbet. Bár még sosem építettem vissza ilyen lazán a bizalmamat senki iránt. Sőt, soha meg sem próbáltam igazán, de annyira szeretem hogy muszáj. Pedig mennyi mindent megfogadtam, de miatta megérte félrelökni azt a sok szart... Nem kell hetényi többé, sőt senki nem kell,  meg hasonló nyalánkságok. Sajnos az is közte van hogy "Engem többet nem basznak át"
Nem tudom mi lesz így velem :( Ha káromkodok attól nem lesz jobb kedvem... Kinyalni sincs kedvem magam... feleslegesnek érzem. úgysem győzhetek :S nem mintha verseny lenne, de el kell fogadni a helyzetet. Szebb nem leszek, és a többi sem lesz rondább... :( Túl sokat foglalkozok azzal a "többivel" Érdekes, ameddig nem baszott át, nem volt semmi probléma sem a "többivel" sem mással.
A saját lelkiismeretem mindenesetre tiszta. Én nem smúzoltam senkinek, és mindenről tudott mindig. Rá ez sajnos nem igaz. Foglalkozott a volt barátnőivel, holott ott voltam neki én, foglalkozhatott volna velem is... Megtartotta a képeket, foglalkozott a kibaszott bejegyzéseikkel, fényképeikkel, kommentelt is rendesen. Gyűlölöm hogy smúzolt. És nem nekem ááááh... nem... Mindenki másnak. :(( Nem tudom mikor lesz vége és mikor mászik ki ez a sok minden a fejemből :'( :'(:'( :'(