Így így. Én sírjak miatta... Komolyan, bár csak ne szeretném. Elképeztő hogy mennyire nem érti. Nem akar elveszteni, de nem is tesz érte hogy megtartson.
Nem akarom elengedni, mert nem tudom. Túl sok mindent terveztem el vele, túl sok álmomban van benne. Nehéz lemondani ezekről az álmokról. Róla is nehéz lemondani. Talán ha nem töltöttünk volna együtt ennyi időt, sokkal könyebben jönne a végszó. Nem tudom. Annyira belepasszol a családba is. Szereti mindenki. Lassan már a családom jobban szereti mint én. :( Annyira egy naív hülye idióta vagyok... Elhiszem hogy majd változni fog a kedvemért, elhiszem hogy igyekszik, pedig nem csinál semmit. Ami lényeges elfelejti, nem csinálja azt amivel tényleg bizonyíthatná mi fontos, hog fontos neki a kettőnk kapcsolata. Ha ez mind elmarad, akkor mi értelme van? Bárcsak olyan könnyen el tudnám engedni mint az összes többit. De nem megy.

Nem tud kiállni nem hogy értem, de még saját magáért sem. Inkább ráhagyja arra a kurvára, had legyen neki igaza... persze, ez tényleg kurva nagy teljesítmény. Nekem marad a sarokban pityergés, úgy hogy anya meg ne lássa. Had égesse a félkilós gombóc a torkomat. Neki mindegy, mert mindig a könyebb utat választja. Szívás.